Viking Line tihendab 1. juunist Tallinna-Helsingi liinil liiklust

BNS
Copy
Parvlaev Viking XPRS.
Parvlaev Viking XPRS. Foto: Peeter Langovits

Viking Line tihendab järk-järgult koroonaga seotud reisipiirangute leevendamise tõttu alates 1. juunist Tallinna-Helsingi liinil laevaliiklust. 

Liinil sõidavad nii Viking XPRS kui ka Gabriella, teatas Viking. Ettevõte kutsub kõiki üles enne reisi tutvuma ametivõimude reisisoovituste ja -juhistega.

«Loodame endiselt, et suudame suvisel kõrghooajal normaalse liikluse juurde naasta. Oleme teinud märkimisväärseid jõupingutusi, et võimaldada reisijatel turvaliselt laevale pääseda,» sõnas Viking Line'i tegevjuht Jan Hanses pressiteates. 

Ta lisas, et mitme uuringu järgi kasvab sel suvel huvi turismi vastu lähipiirkondadesse: «Vastame nõudlusele, pakkudes reise kõigisse meie sihtkohtadesse.» Viking Line'i seitsmest laevast viis opereerib Eesti, Soome, Rootsi ja Ahvenamaa vahel. 

1. juunist 18. juunini toimub esmaspäevast laupäevani Tallinna-Helsingi liinil mõlemas suunas kolm väljumist. Pühapäeviti toimub kolm väljumist Tallinnast ja kaks Helsingist. 

Liiklus Helsingi-Stockholmi liinil on peatatud vähemalt 30. juunini ning kruiisiliiklus Stockholmist Mariehamni Viking Cinderellaga on peatatud samuti vähemalt 30. juunini. Viking Line võtab ühendust reisijatega, keda sõidugraafiku muudatused puudutavad. Broneeringuid saab tühistada ja muuta tasuta. 

Klienditeeninduse kasvanud koormuse tõttu palub Viking inimestel varuda aega ja kannatust. Lisateavet tagasimaksete ja broneeringute muutmise kohta on võimalik leida Viking Line’i kodulehel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles