Alates homsest saab jälle Hiiumaale ja Saaremaale lennata

BNS
Copy
Transaviabaltika pakub regulaarlende Eesti ja Soome regioonis, peakorter on firmal aga Kaunases.
Transaviabaltika pakub regulaarlende Eesti ja Soome regioonis, peakorter on firmal aga Kaunases. Foto: Jüri Norkroos

Regionaallende teenindav lennuettevõte Transaviabaltika teatab, et alates laupäevast taastub mandri ja suursaarte vaheline lennuühendus.

«Maanteeameti otsusele tuginedes taasavame Tallinna-Kärdla-Tallinn ja Tallinna-Kuressaare-Tallinna lennuliinid,» teatas lennuettevõtte Transaviabaltika esindaja Rene Must. 

Tema sõnul on soovitatav lennujaamas ootealal kasutada käte desinfitseerimiseks ootesaalis olevat desovahendit ja lennuki pardal kanda võimalusel maski. 

Lennugraafik jääb endiseks, tööpäeviti saab kahel korral päevas Tallinnast Kärdlasse, kell 7.15 hommikul ja 17 õhtul. Kärdlast Tallinnasse saab tööpäeviti hommikuse lennuga kell 8 ja õhtul kell 17.45. Laupäeval saab Kärdlast Tallinnasse hommikuse lennuga kell 9.15 ja Kärdlasse saab lennata laupäeviti kell 10 hommikul. Pühapäeviti saab Tallinnast Kärdlasse kell 17 ja Kärdlast Tallinnasse kell 17.45. 

Tallinnast Kuressaarde väljuvad tööpäeviti lennud kell 8.45 ja 18.35. Laupäeval kell 10.50 ja pühapäeval kell 18.35. Kuressaarest Tallinnasse saab tööpäeviti lennata kell 9.40 ja 19.30 väljuvate lendudega. Laupäeviti saab Kuressaarest Tallinnasse kell 11.45, pühapäeviti kell 19.30.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles