Tallink kolib joogi- ja toidumüügi internetti

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Tallink takso autod.
Tallink takso autod. Foto: Mihkel Maripuu

Tallink teatas, et avas aadressil ekspress.tallink.ee uue veebipoe. Pakutakse jooke, sööki ja esmatarbekaupu, ostud toimetab kohale Tallink Takso.

Märtsi alguses teatas Tallink Grupp, et üheskoos Burger Kingi restoraniga avatakse Balti jaama ootepaviljonis ka Tallink Ekspress kauplus, kus müüakse toitu, jooke ja esmatarbekaupu. Eriolukorra tõttu nii restorani kui ka kaupluse avamine viibivad, kuid alates tänasest, 20. aprillist, on ostlejatele avatud Tallink Ekspressi veebipood, kus põhirõhk on toidu- ja joogikaupadel ning mille sortimenti täiendatakse.

Tallink Ekspressi veebipoest ostetud kauba saab kontaktivabalt kätte Tallinnas, Uus-Sadama 19 asuvast väljastuspunktist ning Tallinna ja Viimsi elanikud saavad kauba tellida ka otse koju, kasutades selleks Tallink Takso kullerteenust, mille eest tuleb tasuda 4.90 eurot. Enne kella 18.00 kinnitatud tellimuste puhul garanteeritakse kohaletoimetamine samal päeval.

Üle poole Tallinki tuludest tõi kaubandus

Kaubandus ja toitlustus moodustasid enne kriisi Tallinki käibest 55 protsenti. Koos reisiliikluse lõppemisega on kokku kuivanud ka kaubanduse tulud, kuid ettevõte püüab end kiiresti mobiliseerida ning muutuvate oludega kohaneda. E-kaubanduse käivitamiseks vajalik ressurss on grupisiseselt olemas ning teenust hakati pakkuma alates tänasest. 

«Tallink Ekspressi füüsilise kaupluse planeerime avada Balti Jaama ootepaviljonis niipea, kui kehtivad piirangud seda võimaldavad. Kuid muutunud ostlemisharjumused ning veebiostude järsk kasv lõid meile võimaluse avada Tallink Ekspress veebikauplusena juba täna,» kommenteeris uue veebipoe avamist Tallink Grupi kaldakaubanduse juht Katre Kõvask.

«Saame pakkuda lahendust inimeste jaoks praegusel hetkel kõige olulisemale vajadusele, milleks on kontaktivaba ja kiire toiduost ja kojutoimetamine,» lisas Kõvask.

Lisaks Tallink Ekspressi uuele veebipoele jätkab maiustuste, kosmeetikatoodete, rõivaste, jalatsite ja mänguasjade pakkumist ka ka Tallink Duty Free e-pood shopping.tallink.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles