Elveso keeras Kalevi veekraani kinni

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi tehas Põrguväljal.
Kalevi tehas Põrguväljal. Foto: Liis Treimann

Rae valla veefirma Elveso keeras täna veidi enne kümmet kinni Põrguväljal tegutseva Kalevi kommivabriku veekraani, sest ettevõte pole vaatamata korduvatele meeldetuletustele oma võlga tasunud.


«Meie kannatus on otsas. Nende maksedistsipliin on kogu aeg halb olnud, aga nüüd pole nad meie viimasele hoiatusele, mis läks teele 5. jaanuaril, isegi mitte vastanud,» kurtis Elveso juhataja Toomas Heinaru.

Eile kella kolme ajal kandis Kalev küll 450 000 krooni Elvesole üle, kuid see on vaid pool võlasummast. «Ka meil on raske, ükskord tuleb asjad lõplikult ära klaarida,» tõdes veefirma juht.

Kalev kinnitas täna hommikul, et magusatootmine on häiritud, kuid tootmine loodetakse täies mahus taastada pärast lõunat.

Praegu on Kalevil laovaru kuuks ajaks ette ja kõik tellijad saavad oma kauba kätte.

Praegu on Kalev vee eest võlgu ligi 400 000 krooni ja tuleval nädalal tuleb juba uus arve, millega võlasumma kerkib üle 600 000 krooni.

Küsimusele, kas töö Kalevi kommivabrikus nüüd seiskub, vastas Heinaru, et see on võimalik. Ta lubas vee tarnimist jätkata kohe, kui Kalev on kogu võla tasunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles