Eksabilinnapea nõuab Kuressaare meerilt vabandamist

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare rand
Kuressaare rand Foto: Egert Kamenik/ Postimees

Endine Kuressaare abilinnapea Urmas Sepp nõudis linnapea Mati Mäetalult linna ehitushangetejamade üksikasjade avalikustamise pärast vabandamist.

Mati Mäetalu ütles Saarte Häälele, et sisejuurdluse teinud ja akti koostanud komisjon alustas uuesti tööd ja analüüsib nüüd FIE-na linna muusikakooli remondi ja rannaala ehitushangetega tegelenud Urmas Sepa vaides esitatud vastuväiteid.

«Minu isiklik arvamus linnapeana – komisjoni tööd kõrvale jättes – on, et vaidlustaja võiks minult vabandust oodates meenutada, millest ja kelle tegevusest või tegevusetusest kogu temaatika tekkis, mis oli asja tegelik sisu ning palju linnal sellest tulenevalt rahalisi vahendeid saamata jäi,» ütles Mati Mäetalu.

Kuressaare linnavalitsus esitas läinud aasta lõpul supelranna ehitushanke alaste rikkumiste eest hanget juhtinud Urmas Sepale 640-eurose kahjunõude, mida Sepp ei olnud nõus tasuma.

Sepp esitas linnavalitsusele omapoolsete põhjendustega vaide ja nõudis, et linnavalitsus peaks tema ees vabandama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles