Olerex hakkab müüma esmatarbekaupu (3)

Postimees
Copy
Olerex tankla.
Olerex tankla. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Olerex hakkab esimese tanklaketina pakkuma kõigis oma jaamades võimalust vähema kontaktiga esmatarbekaupu hankida.

Ajal, mil eriolukorra piirangute tõttu palju poode suurtes kaubanduskeskustes oma uksed kinni paneb, leidis kütusemüüja Olerex, et tasub uuendada oma ärimudelit, hakates pakkuma senisest laiemat kaubavalikut.

«Inimesed on harjunud tanklatest küll teatud toiduaineid vajadusel saama, ent Olerex kindlustab Eesti turul esmakordselt, et kõik kaubad alates puhastusvahenditest lõpetades hakklihaga on meie pisipoodides alati olemas,» ütles Olerexi tegevjuht Piret Miller. «Kindlasti saavad Eesti inimesed meie sortimendiga oma põhivajadused rahuldatud.»

Tänasest alates kehtib Olerexil oma partneritega koostööleping, mis kindlustab kõigi esmatarbekaupade saadavuse 84 Olerexi tanklas üle Eesti. Milleri sõnul sobib tanklaketi pisipoodide ärimudel ka ametkondade soovitustega teha poekäik võimalikult lühikeseks. Kui suuremas poes tuleb läbida kümneid või isegi sadu meetreid, siis ööpäev läbi avatud pisipoes saab oma ostud palju nobedamini aetud.

«Soovitame viiruse riskigruppidel külastada poode kas hilisõhtul või varahommikul, mil tanklas on liiklust vähem,» lisas Miller. Ta kinnitas ka, et tanklas ei kehtestata esmatarbekaupadele röögatuid juurdehindlusi, vaid hinnad saavad olema konkurentsivõimelised suurema osa jaekettidega.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles