Riik andis Telekomi kohtuasjas lõpuks üle nõutud dokumendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusministeerium
Rahandusministeerium Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Endiste Eesti Telekomi väikeaktsionäride pikale veninud kohtulugu, kus TeliaSoneralt nõutakse hüvitist sundvõõrandatud aktsiate eest, astus suure sammu edasi, kuna rahandusministeerium soostus pärast üheksat kuud saatma kohtunikule vajalikud dokumendid, kirjutab Äripäev.

«Esitasime kohtule nõutud dokumendid,» vastas kolmapäeval rahandusministeeriumi pressiesindaja Mailin Aasmäe e-kirjas Äripäeva arupärimise peale, miks ministeerium ei taha või ei saa neid tõendeid väljastada.

Seni on ministeerium viidanud ärisaladusele.

Samas Aasmäe toonitas, et kuna dokumendid sisaldavad konfidentsiaalset informatsiooni, palus ministeerium kohtul pidada materjalide kohtutoimikusse lisamisel siiski silmas seda, et dokumendid ei ole avalikud ja neid tuleks kasutada üksnes ulatuses, mis on otseselt vajalikud
kohtuasja lahendamiseks.

Kawe Kapitali fondihaldur Kristjan Hänni, kes tegi 2010. aasta juulis pärast pooleaastast Eesti Telekomi aktsiate sundvõõrandamist Harju maakohtule avalduse täiendava hüvitise määramiseks, loodab, et uued tõendid lubavad kohtuasjaga liikuda sisulisse faasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles