Hea uudis: Bolti kullerid hakkavad toidupoest kaupa koju tooma (2)

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Bolt Food
Bolt Food Foto: Aivar Pau

Bolt Food alustas täna toidukaupade kohaletoomisega. Esimene liitunud toidupood on Westmani Äri, õige pea lisanduvad platvormile ka teised toidupoed.

«Oleme kõigi jaoks uues olukorras, kus toidupoodidest kaupade kohale toomise teenused on üle koormatud. Tahame aidata, et tarvilikud kaubad jõuaksid inimesteni ka olukorras, kus kodust väljumine ei ole võimalik. Töötame selle nimel, et poodide nimekiri laieneks võimalikult kiiresti,» kommenteeris Eesti Bolt Foodi juht Maxim Milashenko.

Esimene pood, kust toidukaupu koju tellida saab, on Tallinna kesklinnas asuv Westmani Äri. Kliendid saavad tellida kõiki esmavajalikke toidukaupu, sealhulgas puu- ja juurvilju, muna- ja piimatooteid, lihatooteid, kuivaineid ja kodutarbeid. Peatselt lisanduvad platvormile ka Selveri ja Stockmanni toidupood. 

Toidupoest tellimiseks tuleb nutitelefoni laadida Bolt Food rakendus, mis on kättesaadav Google Play ja App Store keskkonnas. Kauba tellimine poest toimib samamoodi nagu restoranist tellides – rakendusest tuleb valida soovitud toidupoe nimi ja sealt vastavad kaubad. Enne tellimuse kinnitamist näitab rakendus tellimuse hinda ja eeldatavat kojutoomise aega. Tellimuse eest maksmiseks peab sisestama rakendusse oma pangakaardi andmed.

Toidukaupade kojutoomine on üks samme, millega ettevõte soovib panustada Covid-19 viiruse leviku tõkestamisse. Juba eelmisel nädalal muutus Bolt Foodi teenus täielikult kontaktivabaks, mis tähendab, et kuller ei anna kliendile toidukotti enam käest-kätte, vaid jätab selle kliendiga kokku lepitud kohta. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles