Eesti saarte liinide parvlaevadel võib reisi ajal autosse jääda

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
TS Laevade parvlaeva Piret autotekk.
TS Laevade parvlaeva Piret autotekk. Foto: Liis Treimann
  • Suursaarte parvlaevadel ei nõuta enam reisi ajaks autost väljumist
  • Kihnu Veeteede laevadel on reisijad alati võinud ka autos olla

TS Laevad teatas, et võimaldab viiruste perioodil Saaremaa ja Hiiumaa parvlaevareisijatel autosse jääda. 

TS Laevad teatas, et on rakendanud mitmeid meetmeid viiruste leviku tõkestamiseks parvlaevadel. Firma juhatuse esimees Jaak Kaabel märkis, et reisijate ohutus ja turvalisus on TS Laevadele äärmisel oluline.

«Praegusel aktiivsel viiruste perioodil võimaldame parvlaevareisijatel  nii Virtsu- Kuivastu kui ka Rohuküla-Heltermaa liinil jääda ülesõidu ajaks sõidukitesse. Neil, kes siiski soovivad saada toitlustust, teha sisseoste või külastada tualetti, palume järgida hügieeninõudeid ning Terviseameti soovitusi,» teatas Kaabel. 

Omalt poolt on ettevõte kõikidele laevadele paigaldanud dosaatorid desinfitseerimisvahendiga käte puhastamiseks ning tihendanud ruumide koristussagedust. Parvlaevade reisijate salongi  ekraanidelt on võimalik lugeda Terviseameti informatsiooni koroonaviiruse kohta ning soovitusi nakkuste ennetamise osas. TS Laevad jälgib pidevalt nii Terviseameti kui ka teiste ametkondade teavitusi.

TS Laevad kinnitab, et parvlaevad sõidavad vastavalt tavapärasele sõiduplaanile. 

Kihnu, Ruhnu, Vormsi, Sõru-Triigi liine teenindav aktsiaselts Kihnu Veeteed on firma juhatuse esimehe Andres Laasma sõnul oma laevadel kogu aeg lubanud reisijatel sõidu ajal autos viibida. 

«Praegu me seda lausa soovitame. Lisaks soovitame osta e-pileti, et vältida salongi kassa külastamist,» ütles Laasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles