Valus hoop ⟩ Tallink peatas kruiisimüügi Rootsi

PM Majandus
Copy
AS Tallink Grupp juht Paavo Nõgene
AS Tallink Grupp juht Paavo Nõgene Foto: Eero Vabamägi

Tallink Grupp teatas täna, et peatas kruiisipiletite müügi Tallinna-Stockholmi liinil 13. märtsist kuni 1. maini. Alates 13. märtsist saavad kliendid sellel  liinil osta vaid ühe otsa pileteid. Kaubavedu Tallinna-Stockholmi liinil jätkub.

Kruiisireiside müük peatatakse koroonaviirusega seotud olukorra tõttu ning see on üks meetmetest, mida rakendatakse viiruse edasise leviku tõkestamiseks meie piirkonnas.

«Mõistame täielikult eriolukorra meetmete vajadust ning oleme valmis koostööks nii Eesti kui ka Soome, Rootsi ja Läti ametkondadega ühise eesmärgi nimel, milleks on meie kõigi tervise ja ohutuse tagamine. Töötame koos ametkondadega, et selgitada välja kehtestatud erimeetmete vajalikud üksikasjad ja leida parimad võimalikud lahendused meie laevade pardal viiruse leviku tõkestamiseks. Oleme valmis astuma samme, täitma erimeetmeid ja operatiivselt rakendama täiendavaid abinõusid, mis on antud olukorras mõistetavalt vajalikud. Teeme kõik teavitused uute otsuste ja järgnevate tegevuste osas viivitamatult,» ütles Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene pressiteate vahendusel.

Suurima käibega Tallink Grupi aktsia kukkus täna hommikul 6,59 protsenti, 0,68 eurole. Nädalaga on kukkunud aktsia hind 25 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles