Teder: Porto Franco avamine jäi toppama bürokraatia taha (1)

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Porto Franco juhatuse esimees Rauno Teder reedel Porto Franco, Euroopa rekonstruktsiooni- ja arengupanga ning Luminori pangaga laenulepingu allkirjastamisel. 
Porto Franco juhatuse esimees Rauno Teder reedel Porto Franco, Euroopa rekonstruktsiooni- ja arengupanga ning Luminori pangaga laenulepingu allkirjastamisel. Foto: Eero Vabamägi

Porto Franco arenduse juht Rauno Teder kiidab Tallinki ja Infortari suurejoonelist linnahalliplaani, sest valmides saaks sadamapiirkonnast tema sõnul uus kesklinn.

Allkirjastasite reedel Euroopa rekonstruktsiooni- ja arengupanga (EBRD) ning Luminoriga laenulepingu, aga Porto Franco pidi juba aastaid tagasi uksed avama. Miks on tähtaega edasi lükatud?

Jah, laenu maht on 102 miljonit eurot, Luminor ja EBRD annavad selle kokku ning raha kulub ehituseks. Algul anti teada, et keskus avatakse 2017. aastal, aga sellised suured projektid jäävad sageli bürokraatia taha toppama. Me oleme pusinud lubade ja kooskõlastusega. Mõnda aega tagasime, et kõik puuduolevad jupid pusles on õigetes kohtades.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles