Einari Kisel asub tööle Maailma Energeetikanõukogus

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einari Kisel.
Einari Kisel. Foto: Peeter Langovits

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) energeetika asekantsler Einari Kisel asub alates 2012. aasta veebruarist tööle Maailma Energeetikanõukogu (World Energy Council – WEC) volinikuna, paralleelselt jääb ta ka nõustama MKMi.

Energeetika asekantsleri kohusetäitjana asub ametisse senine energeetika osakonna juhataja Ando Leppiman, teatas ministeerium.

Kisel on juhtinud ministeeriumis Eesti riiklikku energeetikapoliitikat 2002. aastast, alguses osakonna juhatajana ja hiljem asekantslerina. Enne seda töötas ta seitse aastat erinevatel ametikohtadel Eesti Energias. Alates 2003. aastast on Einari Kisel olnud WEC Eesti rahvuskomitee ase-esimees.

Einari Kiselil on Tallinna Tehnikaülikooli magistrikraadid soojusenergeetika ja ärijuhtimise erialadel, ta on ennast täiendanud Taanis, Saksamaal ja Ameerika Ühendriikides.

Maailma energeetikanõukogu (WEC) on ülemaailmne sõltumatu organisatsioon, mis pakub energeetika liidritele võimalusi omavahelisteks aruteludeks maailma energeetika arengut mõjutavate protsesside üle. Maailma energeetikanõukogu, mis loodi 1923. aastal ja mille peakorter asub Londonis, on ÜRO poolt akrediteeritud assotsiatsioon, mis ühendab üle 3000 energeetikaga seotud organisatsiooni enam kui 90 riigis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles