Viking XPRS läheb sõuvõlli tehnilise probleemi tõttu kaheks päevaks dokki

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Viking Line' ei välista, et paneb Tallinkiga seljad kokku ja liitub nõudega Tallinna Sadama vastu.
Viking Line' ei välista, et paneb Tallinkiga seljad kokku ja liitub nõudega Tallinna Sadama vastu. Foto: Viking Line
  • Piletiostjad võivad reisi asendada 6 kuu jooksul või taotleda tagasimakset

Laeval Viking XPRS avastati tehniline rike, mis laevafirma kinnitusel meresõiduohutusele ega reisijatele ohtu ei kujuta. Laev läheb remondiks dokki neljapäeval ning naaseb liinile pühapäeval. 

Täiendatud neljapäeval: 

Viking Line Eesti OÜ juht Inno Borodenko kinnitas neljapäeval Postimehele, et Viking XPRS suundub 14.-16. veebruariks Turku Repair Yard  (Turun Korjaustelakka Oy) kuivdokki, kuna laeval avastati sõuvõlli tehniline probleem.

«Kulud, mis tekivad laeva liinilt eemal oleku ja remondiga, ei ole täna meile selged. Praegu keskendume me Viking XPRSi kiirele liinile tagasi toomisele,» teatas Borodenko. Viking XPRS lõpetab reisijate teenindamise neljapäeval, 13.veebruaril Helsingis kell 19.30 ja alustab liiklemist taas pühapäeval, 16. veebruaril kell 17.00 Tallinnast.

Borodenko kinnitas, et tehniline rike ei mõjuta reisijate turvalisust.

Firma kodulehel seisab kinnitus, et kõigi pileti ostnud reisijatega võetakse ühendust. Firma lubab asendada juba broneeritud reisi teisega ning soovitab seda teha iseteeninduses. Kui piletiostjad reisi lähiajal asendada ei soovi, soovitatakse Viking Line kodulehel avaldatud liiklusinfo teates ära jäänud reisi eest makstud raha jätta Viking Line'le ning kasutada see järgmise kuue kuu jooksul. 

Kodulehel vikingline.ee on ka viide mille kaudu saab taotleda tühistatud reisi eest tagasimakset, automaatselt seda ei tehta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles