SEB pank otsustas töölepingu Balti divisjoni juhi Riho Undiga lõpetada (1)

Copy
SEB maja. Tallinn. 27.11.2019.
SEB maja. Tallinn. 27.11.2019. Foto: Remo Tõnismäe

SEB pank otsustas töölepingu Balti divisjoni juhi Riho Undiga lõpetada ja määrata sellele ametikohale oma staažika töötaja Jonas Ahlströmi.

Alates 2016. aastast kuni tänaseni juhtis SEB Balti divisjoni Riho Unt. Riho Unt liitus pangaga 2001. aastal ning ta on olnud pangas mitmetel juhtivatel kohtadel. «Pärast 20 aastat pangas olen ma otsustanud liikuda edasi. Olen saanud SEB-s olla mitmetes põnevates ametites, neist viimased neli olen juhtinud SEB pankasid Baltimaades. Olen SEB-le tänulik selle teekonna eest,» ütles SEB Balti divisjoni senine juht Riho Unt.

«Riho on edukalt juhtinud Baltimaade pankasid. Ma olen talle tänulik panuse eest, mida ta on andnud SEB-le ja tema pühendumise eest meie võimekuse tugevdamisel Baltimaades,» lisas Johan Torgeby.

Riho Unt lahkub pangast selle aasta suve lõpus. Seni jätkab ta SEB Baltimaade pankade nõukogude esimehena ja asub lisaks sellele nõuniku rolli, keskendudes avaliku ja erasektori koostöö arendamisele finantskuritegevuse vastu võitlemisel ning SEB võimekuste suurendamisele finantskuritegevuse takistamisel.

Tänasest alustas SEB Balti divisjoni juhina tööd Jonas Ahlström. Jonas Ahlström alustas SEBs tööd 2005. aastal ning ta on töötanud panga eri üksustes strateegilistel ja juhtivatel ametikohtadel. Näiteks on ta juhtinud SEB Grupi strateegia üksust, kus tal oli otsene vastutus SEB äriplaanide loomisel ja elluviimisel. Alates 2018. aastast on Jonas olnud SEB Balti divisjoni finantsjuht.

«Mul on hea meel, et Jonas Ahlström võttis vastu olulise ülesande ja asus juhtima SEB Balti divisjoni. Tal on seljataga pikaajaline ja tulemuslik töö SEBs ning viimased kaks aastat on ta edukalt kandnud Balti divisjoni finantsjuhi ametit. Teades Jonase teekonda ja kogemust erinevate ametikohtade SEBs, olen kindel, et tema töö Balti divisjoni juhina saab olema edukas,» selgitas SEB Grupi president ja juhatuse esimees Johan Torgeby.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles