Eestlaste MyFitness haukas Leedus suure spordiketi

BNS
Copy
Myfitness
Myfitness Foto: Zane Bitere/LETA

MyFitness AS omandas senistelt omanikelt 100-protsendilise osaluse ettevõttest Plius UAB, mis opereerib Leedu suuruselt teist spordiklubide ketti Gym+.

Omandatud ettevõttel on Leedus kokku 10 klubi – kuus Vilniuses, kolm Kaunases ja üks Panevėžyses, teatas My Fitness. Pärast tehingut on MyFitnessil Baltimaades kokku 47 klubi ja üle 100 000 liikme. 

«Kavatseme järgmise 12 kuu jooksul avada Baltikumis vähemalt seitse uut klubi. Meie eesmärk on tõsta standardeid, tutvustada uuemaid trende, propageerida treenimist ja motiveerida inimesi pöörduma tervislike eluviiside juurde. Nüüd saame seda teha koos ja veelgi suuremas ulatuses kogu Baltikumis,» ütles MyFitnessi juhatuse esimees Erkki Torn pressiteates.

«Gym+ on ehitanud väga atraktiivse, suurepärase hinna ja kvaliteedi suhtega kontseptsiooni ning demonstreerinud muljetavaldavat kasvu. Gym+ jätkab Leedus tegevust oma senise kontseptsiooni, kaubamärgi ning tubli ja pühendunud meeskonnaga. Soovime aga ühendada kogu grupisisese ekspertiisi ja teadmised, et pakkuda üha paremat kliendikogemust ja kasvada veelgi kiiremini,» ütles Torn.

Tehingut rahastas LHV Pank. Pooled on leppinud kokku, et tehingu hinda ei avalikustata.

MyFitness alustas tegevust aastal 2008. Ettevõttel on Baltimaades kokku 47 spordiklubi kolme kaubamärgi all – MyFitness, Gym! ja Gym+. Ettevõtte konsolideeritud käive ulatus 2019. aastal 26,5 miljoni euroni ning käibeprognoos 2020. aastaks on üle 36 miljoni euro.

Ettevõtte alusepanijad ja osanikud on Armin Kõomägi, Indrek Prants ja Sven Mansberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles