Maailma rikkaim kaevati laimu pärast kohtusse

PM Majandus
Copy
Jezz Bezos
Jezz Bezos Foto: JOSHUA ROBERTS/Reuters

Maailma rikkaim mees, Amazoni juht, asutaja ja omanik Jeff Bezos kaevati laimu pärast kohtusse, kirjutab Bloomberg.

Nimelt süüdistab tema tüdruksõbra vend Bezost, et see on teda laimanud, kui väitis, et just tema saatis sensatsioonilised fotod ajakirjale National Enquirer. Hagi esitati reedel Los Angeleses. Väidetavalt oli Michael Sanchez see, kes lekitas meediasse fotod Jeff Bezosest ja tema õe Laura Sancheze suhtest, mis lõpuks viisid maailma kõige kallima lahutuseni.

Wall Street Journali andmetel on New Yorgi prokuratuuril tõendeid, et Michael Sanchez sai Laura Sancheze ja Jeff Bezose afäärist teada õe kaudu ning müüs loo ja fotod ajakirjale National Enquirer.

Afääri ilmsikstulek päädis Jeff Bezose ja MacKenzie Bezose lahutusega. Seejuures on lugu ise paisunud rahvusvaheliseks skandaaliks, kuna muuhulgas on selgunud, et väidetavalt häkiti Saudi Araabia kroonprintsi abil sisse ka Bezose telefoni.

Samas tunnistab Michael Sanchez hagis, et sõlmis National Enquirer väljaandjaga salajase kokkuleppe strateegiliseks koostööks, kuid väidab, et tegi seda selleks, et kaitsa oma õde ja Jeff Bezost.

«Michael on mu vanem vend. Ta andis salaja minu kõige isiklikumat informatsiooni National Enquirerile, mis on sügav ja andestamatu reetmine. Mu perekonnal on valus selle alusetu ja vale hagi pärast ning me väga loodame, et vend leiab rahu,» teatas Lauren Sanchez advokaadi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles