Regional Jet vahetab juhatuse liikme välja

PM Majandus
Copy
Bartosz Motyka-Radłowski
Bartosz Motyka-Radłowski Foto: Regional Jet

Regional Jeti senine juhatuse liige Robert Kloczkowski lahkub täna ettevõttest ning tema asemel alustab juhatuses tööd firma uus finantsjuht Bartosz Motyka-Radłowski.

Kloczkowski täitis juhatuse liikme kohustusi alates 2017. aastast. Regional Jeti juhatuse esimees Jan Palmér ütles, et on Kloczkowski panusega väga rahul. «Oleme viimase kolme aastaga teinud väga suure arenguhüppe ning kasvanud üheks suurimaks, regionaalseid lennuteenuseid pakkuvaks ettevõtteks Euroopas. Ma tänan Robertit suure pühendumise ja pingutuse eest ning soovin talle kõike head uutes ülesannetes lennufirmas LOT,» lisas Palmér.

Uus juhatuse liige Bartosz Motyka-Radłowski ütles, et lennundus on tema jaoks küll uus, aga ääretult põnev valdkond. «Olles kursis Regional Jeti senise edu ja ulatuslike tulevikuplaanidega, olen täis teotahet panustada ettevõtte tegemistesse, et viia koos meeskonnaga ellu kõik võetud eesmärgid.»

44-aastane Bartosz Motyka-Radłowski on pikaajalise finantsjuhtimise kogemusega. Ta on töötanud aastaid Poola toiduainetööstuses ja alates 2007. aastast sealses energeetikasektoris, juhtides suurettevõtete finantsosakondi. Bartosz on abielus ja tema peres kasvab kolm last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles