LHV pikendas Lõhmuse ja Mõisa volitusi

BNS
Copy
LHV
LHV Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

LHV Panga ainuaktsionär LHV Group teatas esmaspäeval börsile, et otsustas panga nõukogu liikmete Rain Lõhmuse ja Tiina Mõisa ametiaega pikendada kuni 31. detsembrini 2024.

Rain Lõhmus on LHV asutaja ja LHV Group ASi nõukogu esimees. Samuti on Lõhmus nii LHV Panga kui ka LHV Finance'i ning Arco Vara, Kodumaja ASi ja Thermory ASi nõukogu liige. Rain Lõhmusele ja temaga seotud isikutele, sealhulgas Lõhmus Holdings OÜle ja OÜle Merona Systems, kuulub kokku ligikaudu 6,7 miljonit LHV Groupi aktsiat, mis moodustavad 23,68 protsenti kõigist aktsiatest.

Tiina Mõis on LHV Groupi ja LHV Panga nõukogu liige. Samuti kuulub ta ASi Baltika ja Rocca al Mare Kooli nõukogudesse. Ta on ka ASi Genteel omanik ja juhatuse liige. Tiina Mõis LHV Groupi aktsiaid ei oma; AS Genteel omab ligi 1,1 miljonit LHV Groupi aktsiat.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. Grupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHVs töötab 430 inimest. LHV pangateenuseid kasutab ligi 198 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 177 000 aktiivset klienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles