Subway muutis uute toidutrendide tõttu oma põhimenüüd

Tarbija24
Copy
Uus köögiviljakotletiga Subway võileib
Uus köögiviljakotletiga Subway võileib Foto: Footlong OÜ

Globaalne toitlustuskett Subway uuendas 20 aasta jooksul esimest korda oma põhimenüüd. Nüüd pakuvad ka Subway Eesti restoranid gluteenivaba saia ning suuremat valikut taimseid ja vegantoite. 

Subway Eesti arendusjuhi Ats Raigla sõnul erinevad muudatused regiooniti, olenevalt kohalikest trendidest ja inimeste eelistustest. Globaalse menüüvahetuse tingis toitlustusketi soov vastata tarbijate muutunud soovidele, nii võeti arvesse ka Eesti klientide eelistusi.

«Meie teenindajatelt on palju küsitud gluteenivaba saia ning üha enam tuntakse huvi taimsete toitude vastu. Tarbijad on väga terviseteadlikud ja heas mõttes valivad,» ütles ta ja lisas, et 80 protsenti nende menüüst kas vahetus või sai retseptiuuenduse.

Valikus hummus ja pošeeritud muna

Eesti menüü täienes 22 uue koostisainega ning mitme uue toiduga. Menüüsse lisandusid köögivilja ja kana quesadillad, täisteranäksid, lisandite seast leiab nüüd ka gluteenivaba saia, hummuse, köögiviljakotletid, pošeeritud muna, spinati jm.

Sellise suure menüü uuendamisega tähistas Subway tänavu oma 54. sünnipäeva.

Vaatamata tuntud nimele ei ole Subway Eesti tähelendu teinud. Kuus aastat tagasi toitlustusketi Eestisse toonud Footlong OÜ lõpetas eelmise aasta pea 150 000-eurose kahjumiga. Ettevõtte juhtkond eesotsas Henry Oro ja Ats Raiglaga andis eelmise aastal teada, et kasumisse jõudmise nimel tehakse jätkuvalt kõvasti tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles