Kahjukindlustuse väljamaksed kerkisid novembris aastaga 79 protsenti

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju.
Tulekahju. Foto: Andres Haabu

Statistikaameti andmeil kerkisid kahjukindlustuse väljamaksed novembris möödunud aasta novembriga võrreldes 79,2 protsenti ja kahanesid tänavu oktoobriga võrreldes 7,3 protsenti 10,1 miljoni euroni.

Kindlustusseltsid said novembris kahjukindlustuspreemiaid kokku 17,5 miljonit eurot, mis on võrreldes mullu sama kuuga 4,6 protsenti enam ja võrreldes tänavu oktoobriga 8,5 protsenti vähem.

Elukindlustuspreemiaid said kindlustusseltsid tänavu novembris 5,2 miljonit eurot, mis on võrreldes mullu sama kuuga 10,2 protsenti vähem ja võrreldes oktoobriga 8,9 protsenti rohkem.

Võrreldes möödunud aasta novembriga suurenesid elukindlustuse väljamaksed tänavu novembris 6,6 protsenti 3,9 miljoni euroni. Võrreldes oktoobriga alanesid elukindlustuse väljamaksed novembris 15,2 protsenti.

Selle aasta esimese 11 kuuga kogusid kindlustusseltsid kahjukindlustuspreemiaid kokku 198,8 miljonit eurot ja tegid kahjukindlustuses väljamakseid kokku 123,2 miljonit eurot, mis on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga vastavalt 0,8 protsenti ja 0,1 protsenti vähem.

Tänavu esimese 11 kuuga kogusid kindlustusseltsid elukindlustuspreemiaid kokku 58,3 miljonit eurot, mis on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 16,3 protsenti vähem. Selle aasta 11 kuuga tegid kindlustusseltsid elukindlustuses väljamakseid 40,5 miljoni euro väärtuses, mis on võrreldes 2010. aasta sama ajaga 2,7 protsenti vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles