Hinge vaakuv Air Baltic lisab Brüsseli suunale lende

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Gauss.
Martin Gauss. Foto: Air Baltic.

Kohtult pankrotikaitset palunud Läti lennufirma Air Baltic lubab tuleval suvel suurendada lendude arvu Brüsselisse, nii et igal tööpäeval saab toimuma kaks lendu.

Uus lennuplaan peaks kehtima hakkama 25. märtsist; koostöös Brussels Airlinesiga hakkab Air Baltic Brüsseli vahet sõitma senise kaheksa asemel 12 korda nädalas.

Firma tegevjuht Martin Gauss: «Lennud toimuvad Boeing-tüüpi lennukitega, et pakkuda kõrgekvaliteedilist teenust oma reisijatele – ärimeestele, poliitikutele ja reisijatele, kes on Brüsseli lõppsihtkohaks valinud. Nüüd saab igaüks lennata Brüsselisse ning tagasi ühe päeva jooksul suvel, säästes nii aega kui raha.»

Kaks nädalat tagasi prognoosis Gauss Läti majanduslehele Dienas Bizness, et Air Balticu selle aasta kahjum võib ulatuda 60 miljoni latini, mistõttu on juhtkond valmis nii lennuliine kui töötajaskonda kärpima. Mullu oli firma kahjum 36 miljonit latti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles