Deloitte lõi konkurentidelt tipptegijad üle

PM Majandus
Copy
Iren Lipre ja Eneli Perolainen
Iren Lipre ja Eneli Perolainen Foto: Deloitte

Sel sügisel liitus konsultatsiooniettevõtte Deloitte meeskonnaga kaks uut valdkonnajuhti, kes on omal alal kogenud ja tunnustatud tippspetsialistid – maksudirektor Iren Lipre ja nõustamisteenuste juht Eneli Perolainen. Mõlemad löödi üle konkurentidelt.

Uus maksudirektor Iren Lipre, kes töötas 12 aastat maksuteenuste alal PwC Eestis, hakkab juhtima Deloitte’i maksunõustamise teenuste valdkonda Eestis. Liprel on magistrikraad Euroopa ja rahvusvahelises maksuõiguses Rootsi Lundi Ülikoolist.

Nõustamisteenuste uus juht Eneli Perolainen keskendub ettevõtete ühinemis- ja ülevõtmistehingutele. Enne Deloitte’iga liitumist töötas ta 8 aastat Grant Thornton Balticus, kus ehitas üles ettevõtte juriidiliste teenuste valdkonna ja 3 viimast aastat juhtis seda õigusvaldkonna vastutava partnerina.

Deloitte Eesti juhtkonda on viimasel ajal lisandunud veel mitu kogenud valdkonnajuhti. Eelmisel aastal asus Deloitte Eesti tegevusi juhtima Kristine Jarve. Õigusteenuste osakonna tööd juhib eelmise aasta suvest varem advokaadibüroos Teder töötanud Marko Pikani.

Deloitte on nii töötajate arvu kui ka müügitulu põhjal maailma suurim konsultatsiooniettevõte, mis pakub äri-, maksu-, auditeerimis- ja finantsnõustamise teenuseid.

Ettevõte tegutseb 150 riigis ja on tööandjaks kokku 312 000 inimesele. Deloitte’i klientideks on rahvusvaheliselt tuntud kaubamärgid, sh on ettevõte partneriks neljale Fortune Global 500® edetabeli viiest parimast firmast. Eestis töötab Deloitte’is 50 spetsialisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles