Boheemlaslik looduslaps oma äriga maailma vallutamas!

Copy
Foto: Bonobo

Bonobo sündis 2014. aastal, mil maailmarändur ja ratsionaalne boheemlaslik looduslaps Kristi Kalluste hakkas otsima väga leebeid ja looduslähedasi alternatiive tavapärastele ihuhooldustoodetele. Alguses katsetas naine kreeme teha iseenda tarbeks kodus, seejärel tekkisid juba kindlad huvilised sõbrannade ja tuttavate seas. Bonobo oligi sündinud. Kristi soov siduda omavahel kosmeetika ja Eestimaa väekad taimed viis ta õppima metsamoor Irje Karjuse juurde. Seal omandatud teadmised on loonud oskuse ühendada omavahel looduse jõud, taimede tarkus ja naiseks olemise sisemine teadlikkus.

Tänaseks kuulub Bonobo tootevalikusse juba hulgaliselt kehakreeme, näokreeme, huulepalsameid, näoveed ja uudistootena ka väga kehasõbralikud deodorant-kreemid, mis kõik sisaldavad metsikult kasvanud ja käsitsi korjatud Eestimaa taimede väge ning milles sisalduvad õlid toetavad ja täiendavad üksteise parimaid omadusi.

TOP 5 tooted

Nurmenuku & kortslehe näokreem

Oranžikat tooni, tsitruseliselt lõhnav ja õrna tekstuuriga näokreem lõõgastab ja värskendab su nahka ning paneb selle särama. Nurmenukk on meelerahu ja armastust toetav taim ning sellel on rahustav, puhastav ja antibakteriaalne toime. Kortsleht on südant avava väega võimas naiste taim, mis lõõgastab ning aitab nahal värskust endasse imeda ja seda seal ka hoida.

Apelsini & porgandi kehakreem

Oranžika värvuse ja kergelt tsitruselise lõhnaga apelsini ja porgandi kehakreem toidab nahka ja annab sellele särava jume. Apelsin on tõeline C-vitamiini allikas, mis tõstab keha vastupanuvõimet. Lisaks sellele leidub apelsinis ohtralt antioksüdante, mis aitavad nahal säilitada selle nooruslikkust ja sära. Porgandiõlil on aga pehmendav, noorendav ja kaitsev mõju.

Avokaado & sidruni huulepalsam

Helerohelist tooni ja kergelt tsitruselise lõhnaga avokaado ja sidruni huulepalsam rahustab ning niisutab. Eriti sobilik variant tundlikule nahale.

Sidruni deodorant-kreem

Antimikroobne sidruniaroomiga deodorant-kreem on täiesti looduslik ning hoolitseb Sinu eest õrnalt kogu päeva.

Kortslehe näovesi

Näovesi allikavee ja käsitsi korjatud taimedega. Kortslehe näovesi on toniseeriva ja tervendava toimega. Toob leevendust akne ja vistrikulise naha korral. Kasuta näovett hommikuti ja õhtuti. Hommikul värskendab ta Su näonahka enne kreemi pealekandmist ja õhtul puhastab õrnalt päevasest mustusest. Kanna näovesi vatipadjale ja paita õrnalt näonahka või pihusta näovett otse nahale. Kergeks naha ja meelte turgutuseks sobilik terve päeva kestel!

Avokaado & sidruni kehakreem

Orgaanilisest kanepiseemneõlist tulenevalt kerget rohekat tooni ja sidrunilõhnaline avokaado ja sidruni kehakreem rahustab ja niisutab nahka.

Uued tooted

Kibuvitsa näovesi

Kibuvits parandab naha elastsust, leevendab vananemisega kaasnevaid ilminguid ning kaitseb päikesekiirguse eest. Lisaks sellele on kibuvits ka on võimas antidepressant. Kasuta näovett hommikuti ja õhtuti. Hommikul värskendab ta Su näonahka enne kreemi pealekandmist ja õhtul puhastab õrnalt päevasest mustusest. Kanna näovesi vatipadjale ja paita õrnalt näonahka või pihusta näovett otse nahale. Kergeks naha ja meelte turgutuseks sobilik terve päeva kestel!

Astelpaju & saialille kehakreem

Heleoranžikat tooni ja lummavalt tummise lõhnaga astelpaju ja pojengi kehakreem pehmendab ja niisutab su nahka. Välispidiselt kasutatuna aitab astelpaju korrastada naha ainevahetust ning kiirendada haavade paranemispotsessi. Saialill pehmendab nahka, leevendab ärritust ning aitab parandada väikeseid haavu.

Naistepuna näovesi

Naistepuna mitmekordistab päikese toimet organismile. Samuti rahustab, leevendab valu ja omab põletikuvastast toimet. Kasuta näovett hommikuti ja õhtuti. Hommikul värskendab ta Su näonahka enne kreemi pealekandmist ja õhtul puhastab õrnalt päevasest mustusest. Kanna näovesi vatipadjale ja paita õrnalt näonahka või pihusta näovett otse nahale. Kergeks naha ja meelte turgutuseks sobilik terve päeva kestel!

https://www.instagram.com/bonobo_native_cosmetics/

https://bonobo.ee/

https://www.facebook.com/bonobonativecosmetics/

Copy
Tagasi üles