Reformierakondlaste firma noolib uut hooldekodu (1)

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Reformierakondlasele Rain Rosimannusele ja erakonna endisele peasekretärile Martin Kukele kuulub Südamekodud OÜ-s võrdselt 30-protsendilised osalused.
Reformierakondlasele Rain Rosimannusele ja erakonna endisele peasekretärile Martin Kukele kuulub Südamekodud OÜ-s võrdselt 30-protsendilised osalused. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Endiste riigikogulaste, reformierakondlaste Martin Kuke ja Rain Rosimannuse osalusega firma Südamekodud tegi Lääne-Nigula vallavanemale ettepaneku osta vallale kuuluv hooldekodu.

«Oleme huvitatud teie omavalitsusele kuuluva hooldekodu operaatortegevuse ostmisest eesmärgiga parandada hooldusteenuse kvaliteeti ja investeerida olemasoleva hooldekodu laiendamisse, et suurendada teenuskohtade arvu,» märkis ettevõtte juht Martin Kukk pöördumises Lääne-Nigula vallavanemale Mikk Lõhmusele.

Kukk lisas, et jääb ootama valla tagasisidet ning Südamekodud on avatud läbirääkimisteks.

Paar nädalat tagasi tunnistati Viru-Nigula valla enampakkumisel Kunda hooldekodu ostmiseks edukaks OÜ Südamekodud pakkumus.

Konkurss hooldekodu kinnistule hoonestusõiguse seadmiseks ja operaatorteenuse võõrandamiseks kuulutati välja tänavu kevadel. Pakkumisi sooviti 20–50 aastaks.

Praegu opereerib Südamekodud nelja hooldekodu, mis asuvad Kärus, Värskas, Lihulas ning Saaremaal. Kokku on hooldekodudes teenuskohti üle 250.

Südamekodud on 2016. aastal asutatud ettevõte, mis kuulub eri firmade kaudu Martin Kukele, Rene Ilvesele, Jako Laanemägile ja Rain Rosimannusele. Ettevõtjad on korduvalt nimetanud oma ambitsiooniks tõusta Eesti turul suurimaks hooldekodude pidajaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles