Paarkümmend taksot teeskleb Tulikat (5)

Reet Pärgma
, ajakirjanik
Copy
Justkui Tulika taksod, mille õiged Tulika taksojuhid on Tallinnas sel suvel üles pildistanud.
Justkui Tulika taksod, mille õiged Tulika taksojuhid on Tallinnas sel suvel üles pildistanud. Foto: Erakogu

Taksofirma Tulika on hädas isehakanutega, kes kleebivad oma taksole Tulika logoga äravahetamiseni sarnase sildi, et äratada klientides usaldust, kuid sõidu lõppedes kasseerivad sisse hiiglasliku arve.

Mai lõpus potsatas Tulika Takso e-postkasti pahane kiri Soome kodanikult, kes kurtis, et ta abikaasa sõitis Tallinnas koos sõbrannaga sadamast Ülemiste kaubanduskeskusesse ning pidi taksosõidu eest tasuma 30 eurot. Naised olid küsinud taksojuhilt veel üle, kas tegemist on ikka Tulikaga, ning saanud juhilt kinnituseks jaatava vastuse. Alguses keeldusid kliendid jõhkralt suurt arvet tasumast, kuid kui taksojuht oli neid politseiga ähvardanud, pidasid hirmust paremaks lihtsalt ära maksta.

Augusti alguses tuli veel üks kaebekiri, seekord Tallink City hotellilt, mille lapsevanematest kliendid olid sõitnud sadamast Laikmaa tänavale ning pidanud selle eest maksma samuti 30 eurot. Veel enam, taksojuht oli ropendanud ning ajanud lapse nutma. Pahased kliendid pöördusid abi saamiseks hotelli juhtkonna poole ning lisasid, et taksojuht nõudis arve tasumist sularahas, kuid kviitungit vastu ei andnud.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles