Apollo Group avas Riias esimese uue kontseptsiooniga KFC restorani

BNS
Copy
KFC
KFC Foto: Apollo Group

Eesti suurim meelelahutusettevõte Apollo Group OÜ avas möödunud nädala lõpus, 8. augustil Läti pealinnas Riias esimese uue kontseptsiooniga Kentucky Fried Chickeni (KFC) restorani, Tallinnas jõutakse esimese KFC avamiseni oktoobris. 

Kui Läti esimene KFC avas uksed Riias juba 2015. aastal, siis nüüd Akropole keskuses kliente teenindama asunud restoran lähtub täiesti uuest kontseptsioonist, pakkudes värsket sisekujundust, moodsaid iseteeninduskioskeid, uuendatud menüüd, tipptasemel köögitehnikat ja palju muud.

Apollo Groupi arendusjuhi Mauri Dorbeku sõnul on KFC algus Lätis olnud suurepärane, ületades prognoositud käivet ligi kahekordselt. «Inimeste tung Akropole keskuse restorani oli avanädalavahetusel sedavõrd suur, et vahepeal tekkis isegi oht, et söök hakkab otsa saama. Loomulikult seda ei juhtunut ja kõik maailmakuulsa KFC krõbekana austajad said maitsva kõhutäie,» rääkis Dorbek.

Eestis avab Apollo Group esimese KFC restorani oktoobri lõpus Ülemiste Keskuses. Sellega KFC laienemisplaanid loomulikult ei piirdu. «Vaatame restoranidele uusi asukohti otsides aktiivselt ringi. Samas on KFC nôuded uute asukohtade osas on väga ranged, nii et liiga kerge neid leida pole. Ka on meil lubatud avada esimeste aastate jooksul ainult teatud arv restorane,» kirjeldas Dorbek laienemisplaane.

Apollo Group OÜ omandas rahvusvahelise kiirtoiduketi Kentucky Fried Chicken (KFC) frantsiisi Baltimaades tänavu talvel. Praeguseks on Lätis avatud kaks ja Leedus kolm KFC restorani. Restoranides saavad lähema kolme aasta jooksul Eestis, Lätis ja Leedus tööd 800-1000 inimest.

Ühtlasi liidab Apollo Group KFC-i restoranid Apollo Klubi lojaalsusprogrammiga, mis pakub teenuse aktiivsetele kasutajatele märkimisväärseid soodustusi Apollo kinodes, O´Learyse meelelahutuskeskustes, Blenderi mahlabaarides, Apollo kauplustes ja muudes grupi meelelahutusüksustes. 

Apollo Group on holding ettevôte, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O´Learyse meelelahutuskeskusi, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistributsiooni ettevôtet Baltic Film Distribution. Apollo Groupi suuromanikud on Margus Linnamäe ja Ivar Vendelin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles