Eesti lennukihooldaja Magnetic MRO avab Hiinas uue keskuse

BNS
Copy
Magnetic MRO Tallinna angaar.
Magnetic MRO Tallinna angaar. Foto: Magnetic MRO

Hiina Hangxinile kuuluv Eesti lennukihooldaja Magnetic MRO avab EngineStands24 uue keskuse Hiinas, Guangzhous.

Keskuse avab Magnetic MRO koostöös osaniku, Hiina ettevõttega Hangxin Aviation Services Co. Ltd, pakkudes klientidele valikut kõige populaarsematest mootorihällitüüpidest nagu näiteks CFM56-5A/B, CFM56-7B ja V2500, teatas lennukihooldaja börsile.

Valikut täiendatakse pidevalt kõige nõutumate ja populaarsemate laiakereliste lennukite mootorihällide osas, mida kasutatakse Hiinas ja selle lähiriikides.  

EngineStands24 ärijuht Daiva Žemaitė ütles, et uue keskuse avamine toetab EngineStands24 peamisi strateegilisi eesmärke – kasvada geograafiliselt ja suurendada veelgi mootorihällide portfooliot.

EngineStands24 plaan on pakkuda laiemat teenust kui vaid pelgalt mootorihällide rentimine, just mootorialuste haldamine ja tõhus kulude kontroll on ettevõtte üks peamisi eesmärke.  

Guangzhous asuv uus keskus on EngineStands24 jaoks juba järjekorras neljas keskus pärast Dubaid, Amsterdami ja Tallinna.

Tegu on Magnetic MRO grupi teise strateegilise asukohaga Hiinas. Tänavu jaanuaris sisenes Magnetic MRO kommertslennukite salongisisustuse ettevõtte MAC Aero Interiors Hiina lennukikabiinide siseturule, avades Hiinas uue tütarettevõtte MAC Sichuan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles