Üllatav põhjus: miks on Vanilla Ninja jäätisel silt «pilt on illustratiivne»? (1)

Tarbija24
Copy
Vanilla Ninja koorejäätis.
Vanilla Ninja koorejäätis. Foto: Tootja foto

Jäätisesõbrad on avastanud, et Vanilla Ninja pulgajäätise pakendi tagaküljel kiri «pilt on illustratiivne». Selgub, et see lause katab pea kõikide jäätiste pakendeid.

Balbiino turundusdirektor Heiki Põhi selgitas, et «pilt on illustratiivne» peab olema pakendil kirjas, et tarbijad ei tunneks end petetuna. «Kui jäätise pakendil oleval pildil on näiteks jäätisepallil kolm sidrunitriipu peal ja tegelikult on jäätisel kaks triipu, siis võib tarbija hakata kaebama, et toode ei vasta pakendile ja tema tahab kolme triibuga jäätist,» tõi Põhi näiteks.

Ta lisas, et Vanilla Ninja pulgajäätise puhul pole täpsustus tegelikult vajalik, aga reeglina on pakenditel jäätise pilt peal ja seega jäi kiri ka ninja-tüdrukute brändijäätisele.

Tüdrukutebändi enam ei ole, aga tegemist on endiselt Eesti enimostetud jäätisega. «Toodame igal aastal ligikaudu 3,5 miljonit Vanilla Ninja jäätist ehk keskmiselt sööb üks eestlane kolm seda jäätist aastas,» ütles Põhi.

Balbiino ostis Vanilla Ninja brändi kasutusõiguse välja ligikaudu kolm aastat tagasi. Põhi ütles, et kasutusõiguse hinda ei saa ta avaldada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles