Amserv Grupp ostab Korea auto

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korea Auto müügisalong.
Korea Auto müügisalong. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Amserv Grupp ja Hyundai sõidukeid müüv Korea Auto AS kirjutasid eile alla Korea Auto aktsiate ostu-müügilepingule.


Hyundai kaubamärgi esindusõigusega lisandub Amserv Gruppi kuues kaubamärk tänaste Toyota, Lexuse, Opeli, Chevrolet ja Saabi kõrvale, kirjutab

aripaev.ee

.

Ühinemise ajendiks on Amserv Grupi ja Korea Auto soov pakkuda oma klientidele laiemat tooteportfelli tugevate ning arenevate kaubamärkide kaudu. Amservi eesmärgiks on kasvatada ka tänaste Hyundai klientide rahulolu läbi kontserni parimate praktikate rakendamise järelteeninduses.

Sel aastal 10. tegevusaastat tähistanud Korea Autole kuuluvad täisteenust pakkuvad automajad Tartus ja Pärnus ning kaks Hyundai keskust Tallinnas. Korea Auto 2008. aasta käive ületas novembri lõpuks 154 miljonit krooni. Ettevõte on 11 kuu kokkuvõttes müünud 531 uut Hyundai sõiduautot. Ettevõttes töötab 42 inimest.

Amserv Grupp on tänaseks üks suuremaid autode edasimüügi ning teenindusega tegelevaid kontserne Baltimaades. 2007. aasta käive oli üle kahe miljardi krooni ning müüdud autode arv üle 7800. Kontsernis töötab kokku üle 450 töötaja nii Eestis kui Lätis. Pärast ühinemist on Amservil 15 esindust Tallinnas, Pärnus, Tartus, Paides, Viljandis ja Riias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles