La Muu tahab välismaal suuri tegusid teha (1)

Copy
La Muu asutaja Rasmus Raski sõnul oli esimese kohviku avamine Viru keskuses viga, kuid kolm aastat hiljem avatud Telliskivi jäätisekohvik töötab.
La Muu asutaja Rasmus Raski sõnul oli esimese kohviku avamine Viru keskuses viga, kuid kolm aastat hiljem avatud Telliskivi jäätisekohvik töötab. Foto: Joakim Klementi

Jäätisefirma La Muu asutaja Rasmus Rask tahab näha, kui kaugele võib Eesti ökojäätis lennata. 

Äsja ühisrahastuskampaania üliedukalt lõpetanud jäätisetootja La Muu asutaja ja osaniku Rasmus Raski sõnul soovisid inimesed investeerida 4,6 miljonit eurot, ehkki algne eesmärk oli 200 000 – 400 000 eurot. Investorite huvi tuli ootamatult, sest Rask oli arvestanud võimalusega, et raha tuleb hoopis pangast laenata.

Palju räägitakse sellest, et jäätiseäri on hooajaline. Kui hull olukord suvel on?

Esimene pilt, mis ette tuleb, on tühjad letid. Kui tuleb soojalaine, siis juhtub väiketootja puhul ikka, et isegi ette valmistades jääb tootmisvõimekus liiga piiratuks. Poed tellivad ette rohkem jäätist, kui jõuad toota. Praegu ongi meil selline olukord.

Nüüd on teil plaanis tootevalikut laiendada ja seetõttu ühisrahastust kaasasitegi. Rääkige lähemalt, mida te rahaga teete?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles