Tallinnas ei lange vee hind enne 6. veebruari

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Vesi.
Tallinna Vesi. Foto: SCANPIX

Tallinna Vesi ei pea alandama vee hinda kuni 6. veebruarini, teatas ettevõte börsile.

Vastuseks konkurentsiameti  10. oktoobri 2011 ettekirjutusele, mis kohustas Tallinna Vett esitama hinnataotlust tariifide alandamiseks 29 protsenti, esitas ettevõte 9. novembril 2011 Tallinna Halduskohtule taotluse esialgse õiguskaitse kohaldamiseks, paludes kohtul peatada ettekirjutuse täitmine, kuni kohus võtab vastu otsuse ettekirjutust vaidlustava kaebuse osas. 

11. novembril  informeeris Tallinna Halduskohus  Tallinna Vett, et peatas ajutiselt konkurentsiameti ettekirjutuse täitmise 19. detsembrini 2011. Konkurentsiamet on palunud kohtul  pikendada tähtaega konkurentsiameti-poolse seisukoha esitamiseks kuni 30. jaanuarini 2012. Kohus nõustus sellega ja peatas vastavalt konkurentsiameti ettekirjutuse täitmise kuni 6. veebruarini 2012. Selleks kuupäevaks teeb kohus lõpliku otsuse, kas kohaldada  esialgset õiguskaitset või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles