Klient lasi taksojuhil end sõidutada, kalleid napse osta ja jättis kõige eest maksmata (1)

Tarbija24
Copy
Takso.
Takso. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui pidevalt on juttu olnud petis-taksojuhtidest, siis mupole laekunud avaldusest selgub, et on ka vastupidiseid juhtumeid. Eksisteerivad petis-kliendid, kes isegi palju kogenud juhtidel naha üle kõrvade tõmmata oskavad.

Üks selline lugu juhtus aprilli keskel Tallinnas, kui taksojuht võttis kesklinna ühest trammipeatusest peale kliendi. Klient avaldas soovis sõita Saku kanti, kuid Pärnu maantee alkopoe lähistel hakkas nihelema ning palus juhil peatuda. Ühtlasi palus ta taksojuhil endale poest paki õlut tuua. Arveldamine pidi toimuma sihtpunktis taksosõidu eest tasudes. Kaup käes, läks sõit Saku poole. Mees nahistas tagaistmel rahulikult oma kuuspäki kallal.

Edaspidine oleks pidanud aga juhil juba ohutule peas põlema panema.

«Sakus käis kohalikus Rimis, kus palus osta veel jooke, lubades need kinni maksta,» seisab taksojuhi avalduses. «Sakus, aadressil XX võtsime peale tema naise, siis sõitsime Ülemiste keskuse juurde, kus mees andis mulle oma isikukaardi. Ütles, et tal pole raha maksta, ta võtab ühendust ja maksab arve kinni. Rääkisin teiste taksojuhtidega. Paljudega juhtus sama asi».

Maksmata jäänud taksoarve + õlu, sigaretid, liköör, vahuvein ja tulbikimp ulatus pea 100 euroni.

Kuidas lugu laheneb, see selgub pärast seda, kui kõik osapooled on oma ütlused mupo inspektoritele andnud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles