Päevatoimetaja:
Sander Silm

Briti leht: Tallinnas saab õhtusöögi mõistliku 40 euro eest

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Adele Pao
Copy
Siga
Siga Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tallinn on koht, mis lisaks põnevale ööelule pakub ka säravat köögikunsti, mille kohalikud, suhteliselt soodsa hinnaga näited, on enamasti valmistatud sealihast, kirjutab Daily Mail.
 

Kui uudised siinsest odavast alkoholist mõned aastad tagasi levima hakkasid, sai Tallinn üleöö tuntuks poissmeestepidude korraldamise kohana. 

Täna pakub aga Eesti, mille maastik koosneb tihedast metsast, elutust idabloki taristust ja keskaegse hõnguga rookatustega küladest, ajalehe sõnul enamat kui põnevat ööelu.

Riigi pealinn on koht, kus kokanduselu keeb ning õhtueine saab mõistliku 40 euro eest.
Kui valida Eesti toit, siis on seal ohtralt sealiha: seajalad; seakõrvad; seasabad; seaverest valmistatud verivorst ja verikäkk. Samas on võimalik tutvust teha ka paljude teiste maade kokakunstiga.

Tagasi üles