Galerii: meisterda ise üks vahva kommidest jõulukuusk

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tarbija24 käis laste kunstitoas Tubli meisterdaja meisterdamas üht vahvat kommidest jõulukuuske. Vaata galeriist, kuidas seda teha!

MTÜ Käsitöömaja kunstituba on mõnusalt hubane ja valgusküllane koht, kus nii kuuse kui ka muude vidinate meisterdamine on lausa lust. Kommikuuse tegemist juhendas kunstitoa projektide eestvedaja Margarita Šatunova.

Mida on vaja?

Tühja (šampuse)pudelit,
peenikest kahepoolset kleeplinti,
kääre,
komme (umbes 800 grammi),
(soovi korral dekoratiivpaela, teeküünla alust, superliimi ning teeküünalt).

Keskmiselt läheb ühe šampusepudeli külge 700-800 grammi komme. Natuke oleneb see ka kommide suurusest ning sellest, kui tihedalt komme kleepida.

Tegemine

Kommikuuse valmistamine on äärmiselt lihtne. Selle tegemisele kulub täiskasvanul maksimaalselt pool tundi. Eriti tore on seda aga teha koos lastega. Kui peres on väiksemaid lapsi, tasub pudel kõigepealt ette valmistada, ehk et kleeplint juba peale ära kleepida. Kommide kleepimisega pudeli külge saab aga hakkama ka kõige väiksem mudilane.

Vahvat kuuse meisterdamist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles