Eesti parim noor puhastusteenindaja õpib Narva kutseõppekeskuses

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenia Vinogradova, Olga Vereštšagina ja Anna Kostjukevitš.
Ksenia Vinogradova, Olga Vereštšagina ja Anna Kostjukevitš. Foto: Narva KÕK

Narva kutseõppekeskuse puhastusteeninduse õpilane Ksenia Vinogradova võitis esikoha noorte üleriigilistel kutsemeistrivõistlustel «Noor Meister 2011».
 


Kokku osales võistlustel kaheksa Narva kutseõppekeskuse õpilast: ehitusviimistlejate, graafilise disaini, mehhatroonika, plaatijate, puhastusteenindajate ja rätsepate kutsevõistlustel.

«Noore Meistri kutsevõistlused on kooli spetsialistidele ja nende juhendatavatele õpilastele aasta oodatuimad suurvõistlused. Meie õpilaste edukas osalemine võistlusel on märk õpetamise kõrgest tasemest, mis paraneb aastast aastasse,» sõnas kutseõppekeskuse arendusosakonna peaspetsialist Ander Sile. Sile.

Noorte puhastusteenindajate võistlustel osales kokku seitsme kutseõppeasutuse 14 õpilast. Parimaks nooreks puhastusteenindajaks tunnistati Narva kutseõppekeskuse õpilane Ksenia Vinogradova. Samal võistlusel sai 4. koha sama kooli õpilane Anna Kostjukevitš. Mõlema õpilase juhendajaks on õpetaja Olga Vereštšagina.

Graafilise disaini võistlusel osales seitsme kooli seitse õpilast. Kolmanda koha võitis multimeediaõpilane Elmar Juzar (juhendaja õpetaja Alexey Sidorov).

Kutseõppeasutuste õpilaste üleriigilised võistlused «Noor Meister 2011» toimuvad kolmandat aastat koos Teeviida messiga. Võistluste eesmärk on tutvustada ja populariseerida kutseõppealasid ning anda noortele võimalus oma oskuste võrdlemiseks.

Üleriigilisi noorte kutsemeistrivõistlusi korraldab elukestva õppe arendamise sihtasutus Innove. Ettevõtmist toetavad haridus- ja teadusministeerium ning Euroopa Liidu sotsiaalfond.

Narva kutseõppekeskus on Ida-Virumaa juhtiv kutseõppeasutus, kus õpib keskmiselt 1300 õppurit ja töötab 146 inimest
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles