Parimatest parimad ettevõtted

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saadetised.
Saadetised. Foto: SCANPIX

Majandusajakiri Fortune koostatud parimatest parimate ettevõtete edetabeli eesotsas on maailma suurim internetikaubamaja Amazon.com.

Mitmesuguste ettevõtete edetabelite koostajana tuntud Fortune koostatud parimatest parimate nimekiri pandi kokku selle järgi, kes on mahtunud kõige rohkematesse edetabelitesse. Amazon.com ja veel mitmed ettevõtted figureerivad kõrgetel kohtadel viies edetabelis. Internetikaubamaja on USA suuremate ettevõtete edetabelist 78. ja maailma suuremate ettevõtete edetabelis 270. kohal, teisel kohal kõige imetlusväärsemate tehnoloogiaettevõtete nimekirjas, 45. kohal kõige kiiremini kasvavate ettevõtete edetabelis ning kaheksandal kohal enim ärijuhtimise magistreid palkavate ettevõtete hulgas.

Amazon.comile järgnevad krediitkaardikompanii American Express, tehnoloogiagigant Apple, võrguseadmete tootja Cisco Systems, investeerimispank Goldman Sachs, otsingumootorifirma Google, mikrokiipide tootja Intel, tarkvaragigant Microsoft, tööstuskonglomeraat 3M.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles