Majandusministeeriumi endist hoonet jahivad kaheksa pakkujat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühjalt seisev majandusministeeriumi endine hoone Harju tänaval.
Tühjalt seisev majandusministeeriumi endine hoone Harju tänaval. Foto: Tairo Lutter

Riigi Kinnisvara AS-i (RKAS) enampakkumisele majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) endisele, Harju tänav 11 hoonele laekus kaheksa pakkumist.

«Võitnud pakkumusest saame anda infot peale dokumentide kontrolli ning kinnitamist ehk järgmise nädala alguses,» ütles RKAS-i kommunikatsioonijuht Mariliis Sepper BNS-ile.

RKAS korraldas avaliku enampakkumise endisele MKM-i hoonele alghinnaga 4 miljonit eurot.

Tallinna vanalinnas aadressil Müürivahe 1 / Harju 11 asuva kinnistu pindala on 1976 ruutmeetrit. Hooned on esmaselt kasutusele võetud 1957. aastal ning need asuvad muinsuskaitsealal.

Tallinna linnaplaneerimise amet on seisukohal, et välistatud on juurde- ja pealeehituste lisamine ning uute vintskappide või katuseakende rajamine Harju ja Müürivahe tänava poolsetele katuseosadele.

Hoonete ümberehitamiseks ja restaureerimiseks tuleb ameti muinsuskaitse osakonnas kooskõlastada muinsuskaitse eritingimused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles