Luunja kurgi tippaeg saabub talvel

Maria Joost
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp oma valdustes.
Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp oma valdustes. Foto: Kristjan Teedema

Kui talvel võib köögiviljalettidelt värsket kodumaist kaupa leida üsna vähe, siis Luunja kurk on seal alati olemas.

Luunja kurk ilmselt kellelegi eraldi tutvustamist ei vaja. On neid, kes ütlevad, et suudavad Luunja kurki Hispaania omast kinnisilmi eristada. Leidub ka neid, kes väidavad, et Luunja kurk ongi tegelikult Hispaaniast pärit, sellele on Tartu külje all lihtsalt kodumaised sildid külge kleebitud. Luunja kurke tootva Grüne Fee juht Raivo Külasepp soovitas seda juttu kuuldes ajakirjanikul kohale tulla ja «süütõendid» üle vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles