Lähiajal uusi McDonald'seid Eestis ei avata

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald's.
McDonald's. Foto: Rui Vieira / PA Wire/PA Images

Kuuel Euroopa turul McDonald'si arenduslitsentsi omav Malta ettevõte Premier Capital avab tänavu Euroopas 13 uut restorani, Eestis ettevõte ühtegi uut asukohta ei plaani.

Premier Capitalile kuulus möödunud aasta lõpus 147 restorani, tänavu käivitas ettevõte 64 miljoni eurose investeeringu, mille raames plaanib 2021. aastaks tõsta restoranide arvu 176 restoranini, teatas ettevõte.

«Hetkel ei ole plaanis uusi restorane Eestis 2019. aastal avada. Sellegipoolest on Premier Capital sellele võimalusele avatud ning jätkab kindlasti võimalike uute asukohtade kaalumist ka Eestis,» ütles ettevõtte pressiesindaja BNS-ile. Muuhulgas plaanib ettevõte tänavu Eestis palgata suveperioodiks üle 150 uue töötaja.

2018. aastal renoveeris Premier Capital 22 restorani Eestis, Lätis, Leedus, Kreekas ja Rumeenias. Praeguseks on firma renoveerinud kõik Eesti, Läti ja Leedu restoranid ning 2020. aasta lõpuks plaanib ettevõte renoveerida ka restoranid Rumeenias, Kreekas ja Maltal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles