Sutter jätkab Eesti Energia juhina veel neli aastat

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia juht Hando Sutter.
Eesti Energia juht Hando Sutter. Foto: Raul Mee / Raul Mee/Mollusk Media

Eesti Energia nõukogu otsustas pikendada senise juhatuse esimehe Hando Sutteri volitusi 2023. aasta märtsi lõpuni.

Väino Kaldoja sõnul arutas nõukogu Hando Sutteri mandaadi pikendamist ning jõudis üksmeelselt mandaadi pikendamise otsuseni. «Hando Sutter on senise ametis oleku aja jooksul tõestanud, et on võimekas juht,» ütles Kaldoja, lisades, et Sutteri juhtimisel on ettevõte läbinud edukalt raskema aja 2015. – 2016. aastal, kui energiaturgudel langesid turuhinnad väga madalale tasemele.

Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter ütles, et tänab nõukogu toetuse eest. «Viimased aastad on näidanud, et energeetikas on toimumas väga palju kiireid muutusi nii tehnoloogia, turukorralduse kui ka keskkonnaregulatsioonide osas. Et uue reaalsusega toime tulla, oleme koostöös Eesti Energia meeskonnaga välja töötanud tugeva strateegia,» rääkis Sutter.

Hando Sutter asus Eesti Energiat juhtima 1. detsembril 2014. aastal. Lisaks Sutterile kuuluvad Eesti Energia juhatusse Andri Avila, Raine Pajo ja Margus Vals.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles