Miljonivaidlus Kolme Õe ja Äripangaga jätkub

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Kolm Õde Tallinna vanalinnas.
Hotell Kolm Õde Tallinna vanalinnas. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Hotelli Kolm Õde endise omanikfirma ümber käivas kohtuvaidluses saatis riigikohus ringkonnakohtusse tagasi Tallinna Äripangalt ning panga tütarfirmalt TBB Liising kokku 2 miljoni euro hagejale hüvitamise otsustamise.

Küll jäeti riigikohtu otsusega lõplikult rahuldamata hotelli kinnistuga tehtud tehingute tagasivõitmise nõuded ja nõuetega seotud tagasitäitmise ja hüvitisnõuded, milles oli osaline ka ekspolitseiniku Veiko Kulla ettevõtte Petramark OÜ, vahendab Äripäev.

Kui eelmise aasta jaanuaris jättis Harju maakohus hotelli Kolm Õde endise omanikfirma Johnny H.W. pankrotihalduri Veli Kraavi esitatud 6,64 miljoni euro suuruse hagi Äripanga, panga tütarfirma TBB Liisingu ning ekspolitseiniku Veiko Kulla ettevõtte Petramark OÜ vastu rahuldamata, siis Tallinna ringkonnakohus leidis, et Äripangalt tuleb hageja kasuks välja mõista ligi 1,2 miljonit eurot ning TBB Liisingult veel 708 000 eurot.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles