Tallinna kaubamaja sulgeb spordiosakonna vähese müügi tõttu

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kaubamaja sulgeb 2012. aasta algusest spordiosakonna.
Tallinna kaubamaja sulgeb 2012. aasta algusest spordiosakonna. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Tallinna kaubamaja spordimaailma sulgemine on seotud suuremate strateegiliste muudatustega terves kaubamajas, selgitas Tallinna kaubamaja turundusdirektor Anne-Liis Ostov.


«Keskendume edaspidi kaubagruppidele, mille puhul oleme turul liidrite hulgas. Need on naiste- ja meeste moekaubad, lasterõivad ja mänguasjad, ilutooted ja kodukaubad,» lisas ta.

Ostovi sõnul saab kasv toimuda vaid nende kaubagruppide müügipindade arvelt, mille puhul ettevõte ei näe pikemajaliselt nii suurt perspektiivi. Spordimaailm suletakse seetõttu 22. jaanuaril.

Märtsi lõpus avab kaubamaja neljandal ja viiendal korrusel uue lastemaailma. «Kogu lastemaailma kontseptsioon on üles ehitatud nii, et nii lastel kui lastevanematel oleks uues lastemailmas tõeliselt mõnus olla ja aega veeta – jäätisekohvik, laste juuksur, karusell, vaatetorn läbi kahe korruse on vaid mõned näited plaanis olevatest atraktsioonidest,» selgitas kaubamaja turundusjuht.

Tartu kaubamajas 2012. aasta kevadel muudatusi plaanis ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles