Eesti idufirma: Stanfordi või Harvardi ülikooli on kergem sisse saada kui meile tööle (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Kotkas
Kaarel Kotkas Foto: Veriff

Identimisteenust pakkuva Eesti idufirma Veriffi töötajate arv kasvas aastaga 13 korda. Kui aasta tagasi töötas ettevõttes kaheksa inimest, siis tänavu esimese veebruari seisuga on ettevõttes palgal sada töötajat 18 rahvusest.

Veriffi asutaja ja tegevjuhi Kaarel Kotkase sõnul on jõuline värbamine alles algusfaasis. «Praeguse prognoosi kohaselt töötab meil poole aasta pärast üle kahesaja inimese. Kasv on hoogne, kuid kasvame vastavalt klientide vajadustele. 2018. aasta alguses oli meil üheksa klienti, nüüd ligi sada,» ütles Kotkas pressiteates.

«Ärimahu kasv kannustab värbamist, samas on sõel äärmiselt tihe. Oleme teinud majasiseselt nalja, et Stanfordi või Harvardi ülikooli on kergem sisse saada, näiteks Harvardisse saab iga üheksateistkümnes kvalifitseeritud kandidaat. Konkurss meie juurde on üks kolmekümne kahele,» rääkis ta.

«Eesmärk on kasvada vastavalt vajadusele ning seda parima võimaliku meeskonnaga. Täna töötab meil inimesi nii Ameerika Ühendriikidest, Brasiiliast, Ghanast, Jaapanist kui mujalt – rahvusvahelistumine jätkub ka edaspidi,» lisas Kotkas.

Veriffil on umbes sadakond klienti ning nende seas on finants- ja jagamismajanduse ettevõtted ning veebikaubamajad. Veriff on kaasanud 8,3 miljoni dollari ulatuses investeeringuid 25 asutuselt ja erainvestorilt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles