Ahti Kallaste lahkub Eesti Posti juhi kohalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahti Kallaste.
Ahti Kallaste. Foto: Peeter Langovits

Posti- ja logistikaettevõtte nõukogu rahuldas eelmisel nädalal juhatuse esimees Ahti Kallaste lahkumisavalduse.

Kallaste viimane tööpäev ettevõttes on 29. veebruar, Kallaste asub tööle oma perekonnale kuuluvas firmas.

Äriregistri kohaselt on Kallaste ja ta naise nimele registreeritud OÜ Adeli Eesti, mis tegutseb Adeli Rehabilitatsioonikeskuse nime all.

«Nõukogu hindab Ahti Kallaste panust ettevõtte arengusse ja avaldab talle tehtu eest tänu. Kallaste eestvedamisel on ettevõtte juhtimine muutunud oluliselt selgemaks ja efektiivsemaks, samuti on läbi viidud mitmed olulised projektid nagu postkontorite võrgu reorganiseerimine ja uute e-teenuste juurutamine,» ütles Eesti Posti nõukogu esimees Meelis Atonen.

Kallaste on töötanud ettevõttes viis aastat ning tõdeb, et nüüd on õige aeg teatepulk uuele juhile üle anda.

«Minu senine Eesti Postis töötatud aeg on olnud kahtlemata põnev ja arendav, kuid lahkuda tuleb alati õigel ajal, et edasi liikuda ja vastu võtta uued väljakutsed,» kommenteeris Eesti Postist lahkumist Kallaste.

«Ettevõtte postivõrgu kaasajastamine on jõuliselt käivitunud, kuid mitmed suured projektid, mis on alustatud, tuleb veel lõpule viia. Viie aasta jooksul on ettevõte muutunud efektiivsemaks. Julgen öelda, et sotsiaalsest ettevõttest on saanud äriettevõte.»

Detsembri alguses kuulutab Eesti Posti nõukogu välja konkursi uue juhi leidmiseks. Avaldusi kandideerimiseks saab edastada 16. jaanuarini 2012.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles