Endine pangajuht Vahur Kraft otsib tööd mitmel rindel (3)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kraft
Vahur Kraft Foto: Peeter Langovits

Eesti Panga ja Nordea endisel juht Vahur Kraftilt on mitu rauda tules. Ajakirjanduse andmetel on ta korraga kandidaat nii Äripanga kui ka Vanemuise juhiks.

Äripäeva andmetel tahab varem pikalt panganduses olnud Vahur Kraft saada Tallinna Äripanga juhiks. Jutud Eesti Panga ja Nordea endise juhi Vahur Krafti minekust Äripanka liikusid juba oktoobris, samal kuul lahkus ta rõivafirma Sangar juhatusest ja on käinud finantsinspektsioonis, kelle heakskiidust Krafti panga juhiks saamine paljuski sõltub. Kraft ise jäi toona oma vastuses krüptiliseks ja vastas Ameerika poliitiku ja ärimehe Donald Rumsfeldi sõnadega: «Nagu me teame, on asju, mida me teame, et me teame. Samuti teame, et on asju, mida me teame, et me ei tea. Kuid on asju, mida me ei tea, et me ei tea.»

ERR-ile on vihjatud, et üks Vanemuise juhi kandidaate on ka endine pangandustegelane Vahur Kraft. Kui ERR Kraftilt selle kohta küsis, ei kinnitanud ega lükanud ta seda väidet ümber.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles