Apple müüs reedel oma poodides 14,8 iPadi tunnis

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPad 2
iPad 2 Foto: SCANPIX

Apple’i esinduspoodides müüdi reedel keskmiselt 14,8 iPadi ning 10,1 Macintosh arvutit tunnis, kirjutab majandusajakiri Fortune.

Investeerimispanga Piper Jaffray analüütikute meeskond eesotsas juhi Gene Munsteriga veedab igal aastal tänupühadele järgneva päeva Apple’i esinduspoodides ning jälgib kui palju ettevõtte tooteid ostetakse.

Analüütikute arvestuste kohaselt müüdi USA Apple’i esinduspoodides keskmiselt 14,8 iPadi tunnis, mis on 68 protsenti rohkem kui eelmisel aastal, personaalarvuteid Macintosh müüdi tunnis keskmiselt 10,1 ehk 23 protsenti rohkem kui aasta tagasi.

Deutsche Banki analüütik Chris Whitmore teatas oma klientidele, et mobiiltelefone iPhone 4S müüdi nii palju, et 75 protsendil poodidest, kuhu ta helistas, oli mõni mudel otsas. Järgmiseks päevaks suutis Apple kauplused varustada nii, et ainult 30 protsenti poodidest teatas iPhone 4S otsasaamisest.

Apple poode külastas keskmiselt 544 inimest tunnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles