Metskaptenitest karikavõitjateks

Jaano Martin Ots
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaht Riin meeskonnaga Pärnu lahel. Võistlustel hakkas Riin osalema pärast renoveerimist 2015. aastal, esimene võit saadi sama aasta Sorgu regatil.
Jaht Riin meeskonnaga Pärnu lahel. Võistlustel hakkas Riin osalema pärast renoveerimist 2015. aastal, esimene võit saadi sama aasta Sorgu regatil. Foto: Pärnu jahtklubi

Vanad sõbrad Ergo Padul ja Ülar Nisumaa on kuldsete kätega meistrimehed. Ergo on Pärnus mööblit ja puitdetaile valmistava ettevõtte Viram tootmisjuht ning Ülar ehitusmees. Mõlemal on lisaks majade püstitamisele ja sisustamisele kogemusi ka väikelaevaehituses.

Kuigi mere ja jõe vahel üles kasvanud, polnud kumbki purjetamisega lähedalt kokku puutunud. Aeg-ajalt oli kellelgi sõpruskonnas mõni paat, millega Pärnu jõel veelauda ja veesuuski veeti. Juhtus ka, et kui Pärnu Jahtklubi purjekad vajasid mõnd detaili või parandamist, kutsuti laeva remontinud töömehed hiljem kaasa purjesõidule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles