Üle 325 000 euro võitnud bingoloto pilet osteti vaid mõni minut enne loosimist

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto.
Bingo Loto. Foto: Tairo Lutter

Kolmapäevases «Suure lotokolmapäeva» saates võideti internetist ostetud piletiga bingoloto jackpot summas 325 776,70 eurot.

Võitjaks osutus Pärnumaalt pärit noor mees, kes enda sõnul mängib nii Bingot kui Vikinglottot pea iga nädal. Oma numbreid mehel pole, enamjaolt ostab ikka pliks-plaks pileteid.

Tootmisvaldkonnas töötav mees rääkis loto kontoris võitu vormistades, et võidupilet oleks peaaegu ajapuudusel ostmata jäänud – ost sai tehtud napilt enne loosimise sulgumist. Enda võidust sai mees teada alles hommikul – õhtul küll kuulis infot suurest lotovõidust, kuid endaga seda seostada ei osanud: «Ma ei ole kunagi arvanud, et võiksin võita jackpot’i, see on nii ebatõenäoline!»

Võidu-uudist on mees seni jaganud vaid elukaaslasega ja konkreetset plaani, mida võidusummaga peale hakata, veel pole. «Jõulukingid on juba ostetud, nii et võidusumma jääb ootama suuremaid oste,» ütles mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles