Video: väidetavalt parima hapukapsa järjekorras ootas Keskturul ligi 40 inimest

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Keskturule oli reede lõunaks kogunenud ligi 40 inimest, kes ootasid kannatlikult järjekorras, et saada just ühe kindla müüja hapukapsast. Nii mõnigi neist tunnistas, et on juba kümme aastat jõuludel seda sama kapsast ostnud.

«Siin võib kinnisilmi alati kapsast osta, sest sa tead, et see on alati väga hea,» kommenteeris Keskturu külastaja Alvi.

«Juba viimased kümme aastat on selles järjekorras oldud,» sõnas Olev, kelle sõnul eelistab ta seda kapsast, sest ta lihtsalt on juba harjunud seda sööma. 

Ka Krista on just selle müüja kapsast juba kümme aastat söönud. Tema sõnul on tegemist väga heade kapsastega, kuid mis need nii eriliseks teeb, tuleks tema sõnul küsida kapsamüüjalt endalt.

Keskturu legendaarne kapsamüüja sõnas aga, et kuna intervjuusid küsitakse temalt igal aastal, ei ole ta sel aastal enam nõus intervjuud andma.

Vaata videost lähemalt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles