Kohus määras Danske rahapesus kahtlustatava luksuskorterile hiigelhüpoteegi (7)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellesse majja Pirita teel ostis Danske panga ekstöötaja Anna Kurilenko neljatoalise korteri alles sel kevadel. Nüüd on see rahapesukahtluse tõttu arestitud. 
Sellesse majja Pirita teel ostis Danske panga ekstöötaja Anna Kurilenko neljatoalise korteri alles sel kevadel. Nüüd on see rahapesukahtluse tõttu arestitud. Foto: Remo Tõnismäe

Luksuslikud majad ja kallid korterid Tallinna parimates piirkondades – Danske afääri siinsed peategelased hindasid nooblit kinnisvara.

Ehkki sel nädalal kinni peetud Danske rahapesuafääri väidetavad osalised on seni hoidnud suud paotamast, hakkavad esimesed detailid pinnale ujuma. Üks arvatav haldur teenis kahtlustuse järgi sadu tuhandeid eurosid.

Tänavu kevadel ostis varem Danske panga Eesti filiaalis töötanud Anna Kurilenko (38) endale neljatoalise korteri Pirita teel värskelt valminud kortermajas. Selle maja odavaimate korterite hinnad algavad 200 000 eurost, kalleimate eest tuleb välja käia kolm korda nii palju ja tükike pealegi. Maja taga laiub tenniseväljak, katusel helgivad päikesepaneelid.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles